storatwetascaboy

Alla inlägg under mars 2011

Av Natalie Byström - 8 mars 2011 18:02

Tack så mycket för att ni kollar på min blogg och att ni komenterar, vet ni hur glad jag blir?
Tänkte inte skryta men jag är superglad så jag skriver statistiken:

Besökare idag: 38

Besökare: igår: 15

Besökare den här månaden: 41

Besökare förra månaden: 76

snacka glad! fortsätt bara som ni gör och komentera en massa!!! :D

Puss & Kram!


Av Natalie Byström - 8 mars 2011 15:15

~presentation om mig själv~

Jag heter Natalie Byström, och är 13 år. jag älskar hästar och speciellt mina hästar. jag har en egen ponny som heter Stora Twetas Caboy ( det är därför min blogg heter så) och han kallas för Caboy, han är super gullig och söt. sedan har ju min syster också en ponny som heter Isabella och kallas för Bella, hon är också supersöt. jag fick min första ponny när jag var 8 månader det var e liten busig shettis, som jag och mamma har ridit och kört in. men hon var ju supersöt, vi sålde henne innan jag köpte Caboy, sorgligt men hon bor i Gnarp nu med andra shettisponnyer och har det bra! båda två fortsätter sina liv fast på olika vägar... sedan har jag ju en underbar familj också, som består av mamma, pappa om min syster. vill ni veta med om mig så är det bara att fråga, ni vet ju att jag älskar komentarer! puss&kram

Av Natalie Byström - 8 mars 2011 14:51

Gör som många gör på sina bloggar :) och som jag gjorde på min förra blogg.


Dag 1- Presentation om mig själv

Dag 2- Min familj

Dag 3- Mina djur

Dag 4- min första kärlek

Dag 5- Min dag i detalj

Dag 6- Dagens låt

Dag 7- min bästa vänner

Dag 8-  Det här åt jag idag

Dag 9-  Kläder jag vill ha

Dag 10- Dagens outfit

Dag 11-  Någon jag saknar

Dag 12-  mitt intresse

Dag 13-  Min bästa födelsedag

Dag 14- Veckoshema

Dag 15- Hur jag red idag

Dag 16- Min tävlingsoutfit

Dag 17- Bilder på mina favoritdjur

Dag 18- Favorit frisyr

Dag 19- Bästa tävlingen

Dag 20- Vad jag heter på msn, facebook, blogg, bdb


Av Natalie Byström - 8 mars 2011 14:29

hejsan hoppsan    dom här dagarna är jag ju bara för duktig på att blogga, eller vad tycker ni ? eftersom att dom flesta vet hur lite jag brukar blogga, och det betyder   (tummen ner) men nu är det ju   (tummen upp) för att jag bloggar så mycket. men jag vet ju inte riktigt vad jag ska skriva om? kan ni inte komentera och skriva vad ni skulle vilja läsa? ja vad som hellst, ni har ju fantaseier, och jag är fantasilös...  haha, tyckte smilisarna var lite roliga, så det blir lite smilisar i detta inlägg, bra eller dåligt?   

ikväll blir det väl att jag skriver Tänndalen dag 3 och då får ni ju höra vad jag har gjort idag! men nu ska jag komma på någonting jag kan blogga om så det kommer nog ett till inlägg efter det här kanske? :D

Kram Natalie   

Av Natalie Byström - 7 mars 2011 21:30

hej. nu blir det Tänndalen Dag 2 :)

idag så vaknade vi runt, aja någonting...då klev vi upp åt typ frukost och sånt sedan gjorde vi oss i ordning och åkte till tänndalen och åkte slalom där, gud vad jag och sanna skrek och tjoade igår för att vi inte fick åka slalom igår...men idag så fick vi det! :D vi typ åkte nästan alla backar, Gröngölingen hade troll..haha.. men iaf, så åkte vi hem till stugan vid 2 och då åkte jag och sanna i dom 2 backarna vi har med stugan, vi hittade mycket skogsvägar och gjorde mycket nya. gud vilken underbar dag! sedan vid 4 åkte vi till stugan för då stängdes alla backar... då åkte vi dit iaf och typ satte oss vi datorn och sedan åt vi lite mellis eller ja fika kan man snarare kalla det, det blev ett glas juice och en bulle med socker och kanel på. sedan blev det mer dator. sen så åt vi det blev kotlett och potatis det var Lars som gjorde maten idag tror jag iaf :) då åt vi mat, den var god. sedan så gick hela gänget ut och åkte pulka nerför backen där man åker skidor, grymt. jag och sanna åkte min supersnabba pulka, den går superfort ingen kan åka fortare än den. men det gick iaf jätte fort, vi blundade för att det sprutade så mycket snö, så vi höll på att åka in i en stuga...haha ;D
sen gick vi in och typ satte oss vid datorn sedan kollade vi på familjen annorlunda, jag skulle aldrig vilja ha så många syskon och dessutom åka utomlands med alla? gud vad jobbigt allt borde va? men jaja. sedan så fick vi höra lite historier och så. sedan gick vi tbk till vårat rum, och då ringde jonathan så nu har jag pratat med honom enda tills nu. så nu sitter vi här, börjar bli lite trött nu. men nu har ni iaf fått fag 2 i tänndalen! inga bilder idag heller, har ingn överförningskabel med, också har ju sanna som sagt stoppat i sitt minneskort till kameran i min dator så nu är det borta innuti datorn..smarta sanna! ;D det stämmer ju fullt ut! bloggar med i morgon, både Tänndalen Dag 3 och kankse nå mer inlägg? kram.


Av Natalie Byström - 7 mars 2011 16:54

hejsan. nu sitter jag i stugan, har varit i backen hela dagen, härligt!

skriver tänndalen dag 2 sedan, eftersom att denna dag har inte gått mot sitt slut ännu :)

vi ska ju till backen och åka pulka lite och så, sedan i morgon taggar vi inför en ny dag i backen! ;D

har pratat med mamma, pappa och morfar idag med, saknar alla er där hemma :*

men jag kommer hem på torsdag!

bloggar med sedan.. kram.

  

Av Natalie Byström - 6 mars 2011 19:44

hej. nu är vi i tänndalen. stugan är gammaldags men det fungerar. sitter nu bredvid sanna i övervåningssängen, vi har en varsin dator, toppen! sms-ar med pappa nu med, saknar familjen och mina ponnysar, men det kommer bli super roligt här nu också när det blir skidor hela dagarna grymt.

idag så har det inte hänt så mycket, vi köpte inte liftkort idag för det kostade 269kr eller något och då skulle vi ha åkt typ i 2 timmar, så vi tyckte det inte var nödvändigt. men sedan gick jag och sanna ut och hoppa i snöhögarna det var hååårt, oxå pratade vi med Jonathan, jävlar vilken härlig dialekt (L)
sedan åkte vi och köpte liftkort och sedan drog vi in och köpte lite gooodiiiis,gott. sedan gick vi ut igen och gick upp i slalombacken och åkte pulka nerför där, jävlar vad det gick fort, vi typ bromsade så då förstörde vi backen, aja skiitsamma... men alldelels snart börjar solsidan så jag ska väl avsluta och ta mig till tv:en. i morogn taggar jag för en dag i backen, shiiet vad härligt. sitter nuoch har ont i halsen, bra början på dagarna... men jag hoppas jag blir bättre annars skulle pappa komma och hämta mig och jag blev sjuk eller så.. jag har ju lite svårt t sova borta jag med, så om det inte alls skulle gå att sova här så skulle han komma också men det kommer inte bli, för att jag vill vara här och åka skiiiodr. bloggar med i morgon, kanske blir lite bilder på med? kram.

Av Natalie Byström - 3 mars 2011 20:26

ciaociao :)

nu har jag kommit hem ifrån dressyrträningen. det gick bra, först var han lite stark och pigggggggg, men sedan i slutet gick det suuperbra! jag älskar honom mest, världens bästa ponny!   

sedan åkte vi till stallet slöptte in hästarna och packade ur transporten. och sedan åkte vi hem och gick in. nu kollar jag på sveriges värsta bilförare, asso jag måste bara säga, att jag är mycket bättre än dom på att köra bil! jag LOVAR! :)
sedan blir det väl en bra film eller fler, men jag hoppas att det blir lite sömn inatt, för att det blir det ju oftast inte...vaken hela nätterna och kollar på film, sedan orkar jag inte med skolan på dagarna, känner mig smart..?

men ikväll så max 1 film, men jag kommer inte lyda på det..


imorgon när jag kommer hem ifrån skolan så har nog Mella ridit Caboy, för att dom är ledig i morogn, så Tilde rider Bella och Mella Caboy! :)

så när jag kommer hem så blir det väll att packa tills jag ska åka till fjällen, det kommer ju ta minnst 2 timmar, för att det tar lite tid för mig att veta vad jag ska ha med mig... :p

men jag längtar som bara den!! det kommer bli så gryymt!

sedan på lördag så blir det att kliva upp tidigt, för att jag ska följa med när Mella ska tävla Bella och Caboy, det kommer bli delat förstaplats för att det finns inte några bättre ponnysar! :)

sedan på söndag så åker vi till fjällen ( tänndalsvallen) vi blir där tills på torsdag, skidoor hela dagarna, och sedan har jag och sanna bestämt att vi ska åka pulkla på kvällen! :)

men nu tänkte jag fortsätta kolla, ganska bra uppdatering idag iaf, kram :)

  

Ovido - Quiz & Flashcards