storatwetascaboy

Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Natalie Byström - 6 mars 2011 19:44

hej. nu är vi i tänndalen. stugan är gammaldags men det fungerar. sitter nu bredvid sanna i övervåningssängen, vi har en varsin dator, toppen! sms-ar med pappa nu med, saknar familjen och mina ponnysar, men det kommer bli super roligt här nu också när det blir skidor hela dagarna grymt.

idag så har det inte hänt så mycket, vi köpte inte liftkort idag för det kostade 269kr eller något och då skulle vi ha åkt typ i 2 timmar, så vi tyckte det inte var nödvändigt. men sedan gick jag och sanna ut och hoppa i snöhögarna det var hååårt, oxå pratade vi med Jonathan, jävlar vilken härlig dialekt (L)
sedan åkte vi och köpte liftkort och sedan drog vi in och köpte lite gooodiiiis,gott. sedan gick vi ut igen och gick upp i slalombacken och åkte pulka nerför där, jävlar vad det gick fort, vi typ bromsade så då förstörde vi backen, aja skiitsamma... men alldelels snart börjar solsidan så jag ska väl avsluta och ta mig till tv:en. i morogn taggar jag för en dag i backen, shiiet vad härligt. sitter nuoch har ont i halsen, bra början på dagarna... men jag hoppas jag blir bättre annars skulle pappa komma och hämta mig och jag blev sjuk eller så.. jag har ju lite svårt t sova borta jag med, så om det inte alls skulle gå att sova här så skulle han komma också men det kommer inte bli, för att jag vill vara här och åka skiiiodr. bloggar med i morgon, kanske blir lite bilder på med? kram.

Ovido - Quiz & Flashcards