storatwetascaboy

Alla inlägg den 17 mars 2011

Av Natalie Byström - 17 mars 2011 21:14

nu är jag hemma efter kursen och har precis hunnit med att duscha härligt (a)

kursen gick bra, fast man blir ju sjukt trött efter 3 timmars kurs... vi typ lärde oss att använda TR och pratade och gjorde lite övningar och i slutet så hade vi ett litet slutprov så att vi kollade att vi förstod allting, och det gick bra för mig tror jag kändes som det iaf eftersom att vi hade anteckningar också. nu är det bara 5 gånger kvar och sedan en gång där vi gör själva slutprovet så 6 gånger kvar allt so allt... 

i morgon är det vanlig skoldag? oaf vad jag vet. typ idrott, svenska, bild och klassråd. sedan blir det väl att rida caboy för att han har vilat i 2 dagar nu på grund av gröna kort kursen, inte bra att han har vilat i 2 dagar men det blir väl att ta lite lungt i morgon runt byn tror jag :) hoppas det är soligt, då blir det mysigt!

tyvärr så blir det inte att jag svarar på nå kommentrer idag, men komentera endå, för att i morgon får ni svar på dom! :)

nu ska jag packa idrottkläder och sedan en film, läääängeee sedan tycker jag. någon som har någon film som ni tycker är bra, som ni kan rekomendera till mig? :) skulle varit snällt, jag typ tittar på samma filmer...bloggar mer i morgon om jag hinner men det borde jag hinna, haha. kram.

     två stycken bilder som jag tog igår, ej redigerade..

Av Natalie Byström - 17 mars 2011 16:04

hej. nu är jag hemma ifrån skolan och alldelels snart drar jag iväg på gröna kort kurs, ingen dressyrträning idag... jag och pappa åker lite tidigare för att pappas iphone har kommit, blir väl lite lek med den medans man åker? (a)

bloggar mer när jag kommer hem, kram.

  

Ovido - Quiz & Flashcards