storatwetascaboy

Alla inlägg den 3 mars 2011

Av Natalie Byström - 3 mars 2011 20:26

ciaociao :)

nu har jag kommit hem ifrån dressyrträningen. det gick bra, först var han lite stark och pigggggggg, men sedan i slutet gick det suuperbra! jag älskar honom mest, världens bästa ponny!   

sedan åkte vi till stallet slöptte in hästarna och packade ur transporten. och sedan åkte vi hem och gick in. nu kollar jag på sveriges värsta bilförare, asso jag måste bara säga, att jag är mycket bättre än dom på att köra bil! jag LOVAR! :)
sedan blir det väl en bra film eller fler, men jag hoppas att det blir lite sömn inatt, för att det blir det ju oftast inte...vaken hela nätterna och kollar på film, sedan orkar jag inte med skolan på dagarna, känner mig smart..?

men ikväll så max 1 film, men jag kommer inte lyda på det..


imorgon när jag kommer hem ifrån skolan så har nog Mella ridit Caboy, för att dom är ledig i morogn, så Tilde rider Bella och Mella Caboy! :)

så när jag kommer hem så blir det väll att packa tills jag ska åka till fjällen, det kommer ju ta minnst 2 timmar, för att det tar lite tid för mig att veta vad jag ska ha med mig... :p

men jag längtar som bara den!! det kommer bli så gryymt!

sedan på lördag så blir det att kliva upp tidigt, för att jag ska följa med när Mella ska tävla Bella och Caboy, det kommer bli delat förstaplats för att det finns inte några bättre ponnysar! :)

sedan på söndag så åker vi till fjällen ( tänndalsvallen) vi blir där tills på torsdag, skidoor hela dagarna, och sedan har jag och sanna bestämt att vi ska åka pulkla på kvällen! :)

men nu tänkte jag fortsätta kolla, ganska bra uppdatering idag iaf, kram :)

  

Av Natalie Byström - 3 mars 2011 11:20

hej.

nu blir det ett snbbinlägg, har rast i 10 minuter för att vi har slöjd så att då passar jag på att blogga! :)

blev klar med min tröjja nyss, tänkte utvärdera en och sedan gör jag en garnboll! :)

greeat!

men nu lär jag nog chilla.

hoppas på ett till inlägg när jag kommer hem? :)

idag är det näst sista dagen också sedan är det SPORTLOV, nice! det kommer bli gryyymt i fjällen med min Sanna! :*

skiiiidooor hela dagarna, aja men berättar mer sedan, kram!

Ovido - Quiz & Flashcards