storatwetascaboy

Alla inlägg den 23 februari 2011

Av Natalie Byström - 23 februari 2011 19:24

              

det var lite myyyskläder som jag behöver till tänndalen, sedan blir det förhoppningsvis någonting mer! (: nu ska jag göra listan, kram.

Av Natalie Byström - 23 februari 2011 18:59

hejsan. nu blir det ett länge inlägg hoppas jag, eller   ja det måste bli det    

just nu har jag kommit hem ifrån min älskade ponny, det gick super bra eller ja han var buuuuuusiiiiiig men det gick bra endå :) han typ bocka och sparka bakut och drog iväg hela tiden, han var verkligen stark idag, men det går an när man har världens bästa ponny, och det menar jag! Han är sjukt gryyym! jag älskar honom verkligen!

nu pratar jag med molly, josefine, ellen, agnes, sanna & christian på skyype :b

i helgen blir det roliiiiigt (A)

första på fredagen fyller SANNA år, Grattis i förskott!    

jag älskardig! <3

kom ihåg att gratta henne!!! :D

sedan på lördagen blir det troligtvis Sanna också åker vi till hudik, och shoppar och jag grattar henne sammatidigt! :D

sedan på kvällen blir det myyyyskväll på stallet!

sedan på söndag så rider jag min älskade ponny och sedan åker jag till sanna och sover där och vi äter pizza och godis och allt möjligt och sedan på måndagen är vi lediga så då åker vi till backen och träffar christian där! gryyym helg!

och sedan på sportlovet följer jag med sanna till tänndalen, och vi åker skidor och åker pulka i skidbacken sent på kvällen när det är mörkt! :D

shiiiet vad jag längtar, det är därför jag måste skriva vad jag ska ha med mig tills dess, :D haha här är man i tid! :)

sedan på tisdag kommer tova och tilde och kanske morfar upp hit tills på torsdag för att tova har sportlov och tilde får vara ledig från dagis skolan måste jag ju säga hela veckan! och nästa vecka endå har vi och då åker jag om min cheyyy till tänndalen, fyfan vad jag längtar!!! :D

men nu ska jag skriva listan och kolla vad jag ska köpa på lördag, bloggar med sedan tror jag! :D kram.

  

Av Natalie Byström - 23 februari 2011 16:12

hej. nu blir det ett snabbt inlägg blir ett längre när jag kommit hem, för att nu ska jag ut till min älskade ponniiii :D

i helgen blir det mycket! :D
först på fredagen fyller min underbara sanna år :D och sedan på lördag drar vi till hudik och shoppar och myyyyser och sedan på lördagkväll är det myyskväll på stallet och på söndag så först rider jag på dagen och sedan på kvällen sover jag hos sanna och äter pizza, godis ja ni vet och sedan är vi lediga på måndag och då drar vi och åker skiiiiidor! :D KUUUUNG !

sedan på sportlovet följer jag med min underbara sanna till tänndalen, shiiit vad roligt vi kommer ha! :D men nu tjatar mamma på mig så lär göra mig klar. synd sedan , kram.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards